Menu Luk

Showing all 10 results

 • kr. 125,00

  Vores aluminiumsplader har en glat og ensartet overflade. Aluminium bliver brugt mange steder til både indendørs og udendørs beklædning. Aluminium har den fordel at det er lettere end andre ståltyper og kan derfor nemt klippes til med en almindelig pladesaks. Man kan såvel selv bukke aluminiumspladerne op til 2 mm. Aluminiumspladerne bliver afgratet uden beregning, dette tager noget at den blanke overflade men giver en smukt og behageligt overflade. Ønskes pladen blank og ikke afgratet noteres dette under yderligere kommentarer ved kassen.

  Alu. pladen kan med fordel anvendes som:

  • Afskærmning
  • Låger eller hylder i stedet for træ.
  • kølerum
  • hylder i skabe eller som ophængningshylder

  Der er også mange mulige anvendelser udendørs f.eks. til

  • terrassemøbler
  • udekøkken
  • reflektor til en terrassevarmer

   

  Rå aluminium oxiderer med tiden og vil opnå en mat, let beskyttende overflade. Pladen beholder derfor ikke sin blanke overflade hvis ikke pladen behandles. Den naturlige oxidering af aluminium beskytter dog ikke imod f.eks. salt. Ved kraftige miljøpåvirkninger (herunder salt) bør pladen beskyttes mod korrosion ved maling eller anodisering. Vi leverer også plader der er anodiseret. Benyt kontaktformularen og få et tilbud. Vi benytter laserskæring eller vandskærer til alle plader i aluminium.

 • kr. 85,00

  Ønsker du en rusik corten plade på mål. Så er du kommet til det rigtige sted.
  En corten stålplade er en speciel type stål, der ruster hurtigt i overfladen, men har en langsommere gennemtæring end eksempelvis blød stål. Den flotte røde farve ændres gradvist med årene og du kan derfor opleve dine produkter skifte farve fra år til år. Corten plade har en flot, rustik og vejrbestandig overflade der gør den anvendelig mange steder da overfladen lukker af for tæring af stålet under rustoverfladen. Cortenstål bliver blandt andet anvendt til anlæggelse af bålsted, til blomsterkrukker, højbede og indramning af andre slags bede. Typisk kan man også bruge corten til beklædning af huse trapper. Bruges cortenstål til indendørs beklædning skal overfladen jævnligt fugtes eller efter oxideringsprocessen påføres lak. Bruges cortenpladen udendørs sker oxideringen naturligt og det er derfor ikke nødvendigt at påføre fugt eller vand. Oxideringsprocessen/rustprocessen kan eventuelt fremmes ved at påføre vand til pladen.

  Cortenpladen er særlig fordi den ikke vil kunne smitte af på f.eks. tøj ved berøring.

   

  Fås i tykkelser 3, 4 og 5mm.

  Vægt: En plade på 1000 x 1000 x 3 mm vejer 24 kg.

   

  Bemærk: Corten stålpladen er ikke rustet, når du modtager den.

 • kr. 65,00

  Stålplader går under mange navne, stålpladerne kan også betegnes som pladestål, sortjern eller rå stål. Vores stålplader gennemgår flere processer for at opnå den pæneste overflade. Først skal stået varmvalses og herefter dekaperes. Under varmvalsning af stål bliver stålet kørt igennem stålvalser mens stålet er varmt for at få den ønsket tykkelse. Dette giver rustikke ”glødeskaller” under nedkøling af stålet.

  For at opnå en glattere overflade dekaperes de varmvalsede plader, her gives stålpladen en kemisk rengøring ved at give pladen et opvarmet saltsyrebad. Syrebadet renser overfladen for glødeskaller og giver et glat og pænere finish. Varmvalset stålplade kan derfor variere meget i kvalitet og udtryk. Derfor benytter vi dekaperet stålplader for at levere et mere ens og pænere produkt.

  Stålpladerne anvendes til mange formål. Senest er stål blevet meget populært til eksempelvis stålbordplader da stål har en robust og rustik overflade. Denne overflade kan behandles så pladen beholder sin rustikke rå overflade. En stålplade er modstandsdygtigt overfor slid og tykkere plader kan holde til høj varme. Varmvalset og dekaperet stål har samme anvendelsesmuligheder, da det blot er udseende på pladen.

  Pladen ruster over tid hvis ikke pladen får en overfladebehandling. Skal pladen bruges udendørs skal du sikre pladen mod rust. Dette kan gøres ved at tildække eller male pladen.

  Til den dygtige Gør-det-selv-mand kan stålpladen svejses.

 • kr. 135,00

  Vores galvaniseret stålplader har en flot rustik og mat overflade. Galvaniseret stål, som varmgalvanisering heder i daglig tale, bruges ofte til lygtepæle, autoværn, beslag, tagrender, beklædning af huse og carporte. Varmgalvaniseret stål er meget populært til beklædning da varmforzinkning er en anden type galvanisering end el-forzinkning. Ved en varmgalvanisering sænkes en stålplade ned i smeltet zink, som giver et tykkere lag zink end ved el-forzinkning (forzinket stål). Denne proces giver en bedre beskyttelse mod rust. Derfor egner galvaniseret jernplader sig særligt godt til brug udendørs. En galvaniseret stålplade kan bruges både indendørs og udendørs og ruster ikke.

  Alle vores galvaniseret stålplader bliver vand- eller laserskåret.

 • kr. 45,00

  Den riflet overflade gør pladerne skridsikre. En riffelplade er ikke rustfri og vil rust over tid. Stålet vil danne en rustenoverflade der overtid vil blende ind med jord og gør den meget populær til dæksler. Riflet plade i stål/sort jern anvendes ofte til brønddæksler, køreplade eller dæksel til huller. Riffelplader er et billigt alternativ til rustfri stål eller aluminium. Mønsteret er lukket så der kan forekomme vand i rummene ved brug på vandrette flader. Stålpladen er robust og kan tilskæres med vinkelsliber.

  Ønskes en rustfri plade kan du med fordel se vores dørkplader i Aluminium eller Rustfrit stål

  Alle vores galvaniseret stålplader bliver vand- eller laserskåret. Pladen afgrates ikke.

  OBS pladen fåes kun i typen “6/8” pladen er derfor 6 mm i tykkelse og gitteret i 2 mm i forhøjning. Dermed totalhøjde 8 mm.

 • kr. 0,00

  Vores rustfri plader har en flot blank overside. Rustfrie plader er meget stærke og kan bruges både indendørs og udendørs. Rustfri stålplader egner sig især til skiftene vejrmiljø hvor stålet bliver udsat for vand, skidt og udtørring skiftevis. Rustfri plader kan også benyttes til udendørs design hvor pladerne har direkte kontakt med jord eller vand uden pladerne ruster. Under disse omstændigheder vil almindelig jern-/stålplader ruste. Som det ligger i ordet ruster, rustfri stålplader ikke.

   

  Rustfri stålplader kan med fordel anvendes til:

  • Beskyttelse af yderdøre
  • Beskyttelse mod hundens kradsemærker på døren
  • Stænkplade til komfur eller udendørskøkken
  • Bordplader til madlavning
  • Opbevaringshylder
  • Beklædning og afdækning indendørs så vel som udendørs
  • Plantekasser til haven
  • Udekøkken

  Herudover er rustfri stålplader perfekt som underlag til brændeovnen eller pejsen for at beskytte gulvet omkring for gløder. Vi ser også flere der vælger en rustfri bordplade til køkkenbordet da den er let at rengøre og er meget hygiejnisk. Pladerne er også velegnet til beklædning af væggen i stedet for fliser.

   

  Skal pladen bruges til ekstreme miljøer, eksempelvis pool eller hvor der anvendelse syreholdige væsker, kan også være madvarer med svag syre, anbefaler vi ikke denne pladetype. Rustfri stål egner sig ikke til syreholdige væsker. Se her, vores syrefast rustfri plader.

  Alle vores plader bliver skåret i laser eller vandskærer afhængig af tykkelse.

 • kr. 154,00

  Skridsikker dørk i aluminium bliver anvendt til utrolig mange opgaver. Dørkpladen har den velkendte glidefri overflade med de karakteristiske aflange forhøjninger der sikrer et godt fodfæste.

  Alu dørkplader er utrolig populær da dens lave vægt og skridsikre overflade gør den meget alsidig. En alu dørkplade er en firkantet metalplade i aluminium med sikker og skridsikker overflade. En almindelig aluminiumsplader uden forhøjningsmønsteret, som ses på dørkpladen, har en meget glat overflade. Forhøjningerne i dørkpladen gør den skridsikker, selv når den er våd. Derfor bruges dørkplader ofte som et skridsikkert underlag på steder, hvor underlaget bliver vådt og eller beskidt. Herunder er anvendelsesmuligheder.

  Dørk pladen kan med fordel anvendes som:

  • skridsikker rampe
  • skridsikker bund til trailer
  • sliske til hund
  • skridsikker sliske til kørestol
  • rampe til døre

  Alle vores plader er skåret på vores eget værksted i Danmark. Dørkpladen i letvægts aluminium kan nemt tilskæres med en almindelig vinkelsliber. Dørkpladen ruster ikke og kan derfor anvendes i alt

 • kr. 170,00

  Dørkplade i rustfri stål bliver anvendt til utrolig mange opgaver. Dørkpladen har det velkendte tåremønster som giver pladen sin glidefri overflade. Pladen bliver ofte også omtalt som tåreplader i rustfri stål.

  Rustfri dørk er meget populær da den er slidstærk og meget stæk. Den skridsikre overflade gør den meget alsidig og sikre et godt fodfæste. En almindelig rustfri stålplade uden forhøjningsmønsteret, som ses på dørkpladen, har en glat overflade. Forhøjningerne i en rustfri dørkplade gør den skridsikker, selv når den er våd. Derfor bruges tåreplader ofte som et skridsikkert underlag på steder, hvor underlaget bliver vådt og eller beskidt. Da pladen er rustfri, vil denne plade ikke ruste selv når pladen udsættes for meget vand. Herunder er anvendelsesmuligheder.

  En skridsikker rustfri dørkplade kan med fordel anvendes som:

  • skridsikker rampe
  • sliske til hund
  • skridsikker sliske til kørestol
  • rampe til døre

  Alle vores plader er skåret på vores eget værksted i Danmark. Dørkpladen i rustfri stål kan nemt tilskæres med en almindelig vinkelsliber. Pladen kan dog ruste hvis denne bliver beskadiget eller ridset.

 • kr. 145,00

  Vores slebet rustfri stålplader har et flot envejs mønster. Pladerne er slebet på langs og har et væld af dekorative muligheder. Pladen ruster ikke og kan anvendes til opbevaring, beklædning både indendørs og udendørs. Slebet stålplader er hygiejniske og lette at rengøre. Derfor kan en Slebet rustfri stålplade med fordel anvendes til køkkenbordsplade, beskyttelse af trægulv mod gløder, ramme til brændeovn, låger og udendørskøkkener. Desuden passer mønsteret også til de fleste børstet stål armatur.

  Slebet rustfristål kan anvendes udendørs og vil ikke ruste selvom pladen har direkte kontakt med jorden.

   

  Skal pladen bruges til ekstremt brug anbefales en syrefast plade. Syrefasteplader, er ideelle til udendørs og indendørsbrug og kan tåle alt fra saltvand og syre. Se vores udvalg her

   

 • kr. 182,00

  Vores syrefast stålplader har en blank og glat overflade. En syrefast plade indeholder mindst 2% molybdæn (Mo). Denne kombination af rustfri stål og molybdæn giver stålet en exceptionel modstandsdygtig overflade der sikrer stålet mod tæring og korrosion. En syrefast plade er udseendemæssigt næsten identisk med en almindelig rustfri plade. Pladen har dog ikke kun fået en overfladebehandling men derimod er stålet bearbejdet så syrefasteplader kan tåle syre og saltholdig luft. Bruger man almindelig rustfri stål til dette formål, vil pladen ruste. Syrefast stål egner sig derfor til brug udendørs, på havne, både, og på steder, hvor pladen udsættes for syreholdige væsker og eller saltholdig luft.

  Syrefastplader i rustfri stål anvendes ofte til:

  • Legepladser
  • Både
  • Overflader der er i forbindelse med vand konstant
  • Terrasser
  • Havnepladser

   

  Alle vores plader bliver skåret i laser eller vandskærer afhængig af tykkelse.